Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Rekruttering, en langsiktig og kontinuerlig oppgave.

Vi har gjennom mange år lagt stor vekt på å ta inn lærlinger.

Dette er en sentral del av vår rekrutteringsstrategi og siden 1997 har vi tatt inn lærlinger både i fiskeri og motormannsfaget. Disse utgjør nå en viktig og økende del av våre ansatte, og mange tar nå videre utdannelse som maskinist eller navigatør.

Vi har til nå hatt 17 lærlinger hvorav to fortsatt er lærlinger. ? lærlinger har tatt fagbrev hvor syv av disse til nå har tatt videre utdannelse til maskinist eller navigatør.

Kontakt oss

Her kan du legge inn en tekst som vises på alle sider der du har aktivert høyrekolonne og kontaktboks. Innhold i denne boksen redigerer du i publiseringssystemet under Moduler > Høyrekolonne kontaktboks.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå